Thursday, 31 May 2012

Petua cantikkan bibir Hitam bila pakai lipstick

Salam all..
Hari ni saya nak share Petua untuk cantikkan bibir..

                                       
                                                 mcm ni ..mcm bibir saya k...ha2 melatah jer..


                                                                  cantiknyer...
 

Biasanya Ada org yg bibirnya Hitam...bila pakai lipstick mmg tak cantikkan coz warna Hitam bibir buatkan colour lipstick tu tak nmpak or nmpak kelamkan?

Tipsnya mudah jer...bila time pakai bedak asas kt muka tu u all tekap sikit kt bibir tu..Sapu rata2 jgn byk sgt tau nanti jdi lipstick plak bedak asas tu.

Pastu baru apply lipstick warna pilihan korang...skrg see.. Hasilnya bibir Jadi lebih munggil and Seksi gitu..cara ni jugak boleh buatkan lipstick korang tahan lama...Cory tak de pic,so bosanla cikit entry ni..update guna iPad..Ada masa Sya letak pic..
Selamat mencuba..

No comments:

Post a Comment

Post a Comment